Dinsdag 2 november 2021 verscheen MAX Magazine, hét wekelijkse tv-magazine van Omroep MAX,  waar onze SeniorenTAB Combi door de redactie treffend werd omschreven:

“De vaste huistelefoon van vroeger heeft eindelijk een echte opvolger. De SeniorenTAB Combi is een tablet met een hoorn, versimpelde bediening en drie handige functies: Bellen, beeldbellen en appen via WhatsApp. Het beginscherm van deze seniorentelefoon bestaat uit vijf zelf in te stellen foto’s van contacten. Hiermee voelt beeldbellen meteen al logisch aan want met één druk op de foto van bijvoorbeeld een familielid of vriend wordt degene al gebeld. Legt u de hoorn op de haak dan sluit u het gesprek af. De SeniorenTAB Combi werkt zowel draadloos via wifi als met een mobiel abonnement”.

Eenvoudig beeldbellen

Het beginscherm van de seniorentelefoon Combi bestaat uit vijf foto’s van uw contacten. Hiermee voelt beeldbellen meteen al logisch aan, want met één druk op de foto van bijvoorbeeld een familielid of vriend wordt diegene al gebeld. Legt u de hoorn op de haak dan sluit u het gesprek af. De Seniorentelefoon Combi heeft een de uitklapbare robuuste standaard, zo zet u het toestel in de ideale stand voor beeldbellen. Er is keuze uit handsfree beeldbellen of juist met de hoorn in de hand. U zit niet vast aan een plek, de Seniorentelefoon Combi werkt ook zonder snoer dankzij de ingebouwde accu en maakt alleen verbinding via wifi of met een mobiel data abonnement.

Alles inbegrepen één prijs

De oude telefoonlijn kan daarmee definitief met pensioen, als er wifi is kun je beeldbellen. Inbegrepen bij de prijs is een uitgebreide garantieregeling. Als eerste is er de 30 dagen op proef garantie. Daarna is er de eerste 2 jaar een omruilgarantie: is uw toestel buiten uw schuld defect dan ruilen we de Combi per ommegaande in voor een nieuwe. Als laatste zit voor de Combi het helpdesk abonnement ook nog eens 2 jaar inbegrepen in de prijs. Dus u kunt met alle vragen over het gebruik van uw Combi bellen voor advies en hulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *