Benmedia Group heeft met de introductie van de SeniorenTAB Combi een wereldprimeur te pakken, de opvolger van de vaste telefoon voor senioren. Deze opvolger, een 3-in-1 seniorentelefoon, is een seniorentablet in ouderwets fijne behuizing met hoorn. Op de Combi is de navigatie zo sterk vereenvoudigd dat zelfs de meest verstokte digibeet er mee kan werken. Want wat het toestel uniek maakt is het startscherm met foto’s om te beeldbellen en dat opnemen van Whatsapp gesprekken met de hoorn kan.

Innovatie door te luisteren

Al meer dan 5 jaar wisselt SeniorenTAB ervaringen uit met slimme, kritische en meedenkende senioren over hoe we hen goed digitaal vaardig kunnen maken en houden. Uit die gesprekken leerden we dat er veel ouderen zijn die liefst een ouderwetse vaste telefoon zouden willen hebben met meer moderne functies. Beeldbellen bleek unaniem favoriet, kon dat niet makkelijker?

Beeldbellen met Whatsapp

Als vroeger de telefoon ging, nam je de hoorn op. Moderne toestellen hebben geen hoorn en zelfs geen fysieke knoppen meer. Door de hoorn van toen weer dezelfde functie te geven, maar dan voor beeldbellen, weet elke senior direct hoe dit werkt. Het grote verschil is dat de beeldbeller op het tablet scherm verschijnt en dat de Android App van Whatsapp alle onderliggende communicatie verzorgt. Zo is digitale communicatie met familie, artsen of mantelzorgers mogelijk voor een nieuwe groep ouderen met weinig tot geen digitale vaardigheden.

Voor de moderne zorginstelling

Deze SeniorenTAB Combi is in het bijzonder voor zorginstellingen interessant omdat hij de vaste telefoon volledig vervangt, beeldbellen mogelijk maakt en geschikt is voor wifi en het mobiele netwerk. Deze seniorentelefoon maakt moderne zorg iets eenvoudiger voor ouderen met een afstand tot de digitale wereld. De senior zelf ziet alleen de foto’s om te beeldbellen en kan naar een volgend scherm navigeren door op het icoon met “volgende” te klikken. Daar kunnen ook enkele andere functies gebruikt worden, zoals foto’s en Whatsapp zelf. Het toestel kan worden ingesteld in de beheeromgeving door een mantelzorger of de eigen medewerkers en de telefonische helpdesk staat altijd klaar voor ondersteuning.

Leverbaar per 4 oktober

De SeniorenTAB Combi is leverbaar per 4 oktober. Vooraf bestellen is al mogelijk in de webshop. Voor zorginstellingen staat onze accountmanager klaar om te assisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *