Over Ons

overons

Best Verkochte Opmaat Tablet

Onze missie is om zoveel mogelijk ouderen de stap naar digitaal te laten maken met zo min mogelijk drempels

Wat we doen

EasyTAB connect
Hele familie

SeniorenTAB is in Nederland en België marktleider in seniorentablets en onderdeel van Ben media groep BV.

SeniorenTAB maakt tablets en smartphones die volledig zijn aangepast aan de wensen van ouderen, met moderne toestellen als basis. Dit zijn altijd Android telefoons en tablets van gerenommeerde leveranciers met 2 jaar fabrieksgarantie.

Stap naar digitaal

Stimuleren digivaardig

Benodigde uitleg

De ondersteuning

EasyTAB

We voltooien elke Stap voorzichtig

Ben media Group BV is ontstaan doordat we computercursussen aan ouderen gaven toen we gevraagd werden een simpele, vereenvoudigde en begrijpelijke tablet te ontwerpen voor minder digivaardige mensen door de Gemeente Den Haag.

Doordat we al dagelijks met ouderen werkten wisten we exact waar een goede tablet voor senioren aan moest voldoen. Grote knoppen, uitgeprinte handleiding en een helpdesk waar geduld geschreven wordt met een grote G.

We bieden naast de bekende SeniorenTAB seniorentablet ook senioren smartphones aan en is de eerste senioren telefoon toegevoegd aan het assortiment. Hierbij letten we vooral op de feedback van de doelgroep bij de helpdesk. Want, zo blijkt, ouderen hebben speciale eisen qua bediening maar willen vooral ook met de tijd meegaan.

We bieden moderne smartphones en tablets zonder poespas. Geweldige telefoons en tablets, maar dan eenvoudig bedienbaar, betrouwbaar en voorspelbaar.

Speciale software en ondersteuning

Wat de tablets en smartphones uniek maakt is onze software en ondersteuning. De in eigen beheer ontwikkelde software zorgt voor stabiele werking. Dat is uitgebreid met onze helpdesk, de overzichtelijke handleidingen en recent het kennisportaal. Daar kunnen ouderen op hun eigen tempo aan de digivaardigheden werken.