"Handig te koppelen aan de meet apparaten"
Claudia (Zorgmedewerkster)
"Direct weten hoe het met haar gaat"
Chantal (Mantelzorger)


"Onze cliënten zijn nu constant in contact"
Thea (Thuishulp)
Previous
Next
De tablet die digitale inclusie voor
zorgpersoneel mogelijk maakt

De tablet die digitale inclusie voor zorgpersoneel realiseert.
De juiste zorg leveren is complex geworden. Er zijn veel veranderende factoren die het geven van de zorg uitdagender hebben gemaakt dan we zouden willen. Er wordt met veel verschillende systemen gewerkt, de snelheid van werken is veranderd en iedereen wordt geacht om hiermee om te kunnen gaan. In de praktijk blijkt dit echter vaak niet het geval.
Daarom hebben wij de EasyTAB ontwikkeld. Deze tablet, voorzien van de unieke interface, is de meest makkelijk tablet die door alle medewerkers eenvoudig te bedienen is. Hierdoor wordt de acceptatie van technologie in de zorg domeinen snel gerealiseerd.
Zorgprofessionals en medewerkers in alle takken van zorgverlening hebben te maken met een toenemende vraag naar zorg, snel veranderde werkomstandigheden en een grote toename van verschillende soorten technologie binnen de organisatie. Deze technologie die als innovatie wordt ingezet is meestal een interessante toevoeging maar het duurt lang voor het op de juiste manier kan worden ingezet. Dat kost tijd, en zorgt er soms voor dat het project niet gaat brengen wat je had gehoopt.
De basis is het gebrek aan kennis van huidige mobiele apparaten en daardoor de angst om het verkeerd te doen. Stress en schaamte of het niet durven vragen om hulp zorgen ervoor dat het werkplezier afneemt.
Gelukkig is er nu de EasyTAB tablet. De mobiele oplossing die toegankelijk is voor iedere gebruiker.

Video afspelen

Informatie voor uw project

Alle programma’s die de zorgmedewerkers gebruiken op een tablet.
De indeling van de tablet kan je inrichten naar wens. Precies op maat voor jouw zorgorganisatie. De grote iconen, het makkelijke gebruik en de handige indeling maken dat deze tablet voor alle medewerkers in te zetten is.
Innovatie managers en ICT afdelingen bij zorgorganisaties ervaren dat technologie en innovaties introduseren vaak met weerstand van het personeel gepaart gaan. Dit komt doordat er geen duidelijke instructies worden gegeven en het gebruik vaak complex is. Hierdoor worden innovaties slecht deels gebruikt en stranden ze na het einde van een positief gestarte pilot.
Ook het onbekend zijn met technologie en de niet duidelijk gemaakt voordelen zorgen dat de implementatie langer duurt en uiteindelijk te weinig gebruikt wordt. Het heeft een hoop geld gekost dat uiteindelijk beter ingezet had kunnen worden.
Daarom is het inzetten van de EasyTAB met alle programma’s en apps, die jouw organisatie gebruikt om hun werkzaamheden ondersteunen, de beste keuze voor maximaale implemantatie.
Met onze keuzehulp, onder op deze pagina gratis aan te vragen, krijgt u in een oogopslag inzicht in kosten, opties en mogelijkheden. De voor zorginstellingen aanbevolen tablets zijn hoogwaardige tablets van Samsung en worden op aanvraag geleverd met beschermhoes en/ of standaard.

Wij bieden de optie om zorg medewerkers te trainen in het gebruik van de EasyTAB toestellen. De trainingen kunnen worden aangevraagd bij de aanschaf. Ook voor de eindgebruiker, mocht u de tablets, smartphones of de Combi willen inzetten voor clienten, is er de mogelijkheid om hun te laten ervaren hoe makkelijk het gebruik en de ervaringen zijn. Beeldzorg en zorg op afstand worden zo goed geintroduseerd bij uw zorg verleners en zorg vragers

Natuurlijk zijn er vragen over de werking en de functies van de EasyTAB en de implementatie binnen uw organisatie. Tevens de wensen die u heeft qua inrichting van de interface en de programma die uw medewerkers gaan gebruiken.
Team EasyTAB kan een online informatie webinar met u inplannen. Hiervoor neemt u contact op om een datum en tijdstip af te spreken. Het beste is om alle betrokken afdelingen tegelijk te kunnen informeren. Een email sturen en vragen stellen is zowel via email als telefonisch mogelijk.
U kunt een demonstratie aanvragen op uw locatie zodat u persoonlijk kan ervaren hoe deze EasyTAB werkt. De demonstratie is tegen een gering tarief en zal worden verrekend bij de bestelling. Kiest u na de demonstratie niet voor EasyTAB worden deze kosten niet vergoedt.

De EasyTAB smartphones zijn in ontwikkeling. Deze zullen ook speciaal voor de zorg worden ontwikkeld. Ook deze zullen Samsung smartphones als basis hebben. De functionaliteit zal gelijk zijn aan de EasyTAB tablet echter op een maximaal 6,5 inch beeldscherm. Ze zijn simlock vrij en werken zowel op wifi als ieder mobiele netwerk.

Bij onze welzijn partner SeniorenTAB is de mogelijkheid om vaste telefoons te vervangen door een hybride variant, de SeniorenTAB Combi. Dit is het meest laagdrempelige digitale communicatiemiddel in ons assortiment. Beeldbellen is eenvoudig door het opnemen en ophangen met de hoorn.
Door te klikken op foto’s kan direct contact worden gelegd met familie of arts. De bijna ouderwets ogende herkenbare vorm van deze tablet werkt voor veel gebruikers drempelverlagend. Ook voor hun is digitale inclusie een aandachtspunt. Met de SeniorenTAB wordt beeldzorg eenvoudig en voor iedere client in te zetten.
Je kan de SeniorenTAB Combi via deze link bijkijken en aanschaffen.

De voordelen van EasyTAB

EasyTAB is een merknaam van de Ben Media Group BV uit Den Haag. Een maatschappelijk betrokken organisatie met het hart in de ouderenzorg. Sinds 2016 leveren wij senioren tablets, smartphones en accessoires in het zorg en welzijn domein. Wij geven ook trainingen en cursussen om senioren gebruikers digitaal vaardig te maken.
De, in eigen beheer ontwikkelde interface en software, worden constant doorontwikkeld en aangepast naar de trends van nu en wensen van de grote groep gebruikers. Zo past alles perfect bij de huidige standaarden voor digitaal contact en de zorgvraag van nu. Samen met de service ondersteuning van onze helpdesk en de ondersteuning vanuit de backoffice voor demonstraties en presentaties op uw jouw locatie biedt EasyTAB meer de tablets en smartphones

Het grote verschil met andere aanbieders is dat bij EasyTAB de zorgverlener actief betrokken wordt bij het project. We zijn flexibel en denken mee aan hoe projectdoelstellingen kunnen worden behaald. Onze tablets zijn veilig, betrouwbaar en alle apps en programma’s in de EasyTAB interface zijn aan te passen naar eigen wens. In de relatie met uw cliënt heeft u misschien als doelstelling om beeldzorg in gaan starten, thuismetingen doen, communicatie laten verlopen via de eigen interne app, medicatie alarm en denkt u aan het koppelen van de SOS knop voor contact met zorgmedewerkers bij noodgevallen. We installeren vooraf de meest gebruikte apps zoals de krant online, het weer, Whatsapp voor de beeldbel functie en apps voor plezier en ontspanning. Doordat elke app, die u in uw organisatie gaat gebruiken, vooraf door ons op de EasyTAB gezet kan worden, ondersteunen wij u om de tablets of smartphones direct na ontvangst in te kunnen zetten. U hoeft alleen de installatie stappen met uw eigen gegevens te doorlopen. De interface start daarna op met alle door u aangevraagde apps.

Ben Media Group B.V. (handelsnaam – SeniorenTAB) is in het bezit van een tweetal AGB codes (VEKTIS declaratiedata in de zorg). Dit houdt in dat u uw hulpmiddelen die daarvoor in aanmerking komen kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

De AGB code van Ben Media Group B.V. is : 76091347 Leveranciers Hulpmiddelen
De AGB code van Ben Media Group B.V. is: 78780176 Sociaal Pedagogische Diensten

In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering staat vermeld, onder welke voorwaarden u in aanmerking komt voor een vergoeding. Ons advies is om altijd eerste uw zorgverzekeraar te raadplegen over de vergoedingen.
Het beste is om rechtstreeks uw zorgverzekeraar te contacteren.
Om voor een vergoeding in aanmerking te komen heeft u altijd een factuur nodig. Bij iedere bestelling ontvangt u een factuur. Onderaan op de factuur staan onze gegevens, waaronder Kamer van Koophandel en AGB code. Deze gegevens heeft uw zorgverzekeraar nodig om de factuur te verwerken en te laten vergoeden.

Vraag vrijblijvend de keuzehulp zorgorganisaties aan

De keuzehulp is een handig overzichtsdocument waarin de mogelijkheden omschreven staan met bijbehorend kostenplaatje. De keuzehulp is gratis aan te vragen door uw gegevens hieronder in te vullen. Onze sales team stuurt u het keuzehulp document en we nemen persoonlijk contact met u op voor een afspraak.