SeniorenTAB bestaat op 17 augustus vijf jaar en dat willen we met u vieren. We geven bij elke aankoop via de website gratis accessoires cadeau en hebben tijdelijk een instap tablet met een wel heel bijzondere prijs in het assortiment. 

Tijdelijk bieden we ook één van onze seniorentablets aan tegen de prijs van 2016. De SeniorenTAB Jubileumeditie heeft een prijs van € 229 zolang de voorraad strekt. Dit is een bijzondere aanbieding, want alleen de prijs is zoals toen. De kwaliteit van onze helpdesk, tablets en de unieke SeniorenTAB software zijn sindsdien sterk verbeterd. Het gaat om een instap tablet geschikt voor beginnende gebruikers, net als de tablets waarmee we ooit zijn begonnen. Deze speciale jubileumeditie zal slechts in beperkte oplage en alleen leverbaar via de website.

Handige sleeve cadeau bij aanschaf tablet

Bestelt u vanaf 17 augustus een van onze tablets? Dan leveren we zo’n mooie en handige sleeve bij uw bestelling. Deze sleeve is handig als u de tablet wil vervoeren, door zijn elastische eigenschappen ook als u al een beschermhoes of case eromheen heeft.  De actie is verlengd tot eind september 2021.

Hoe krijg ik de tablet sleeve?

We leveren bij elke tabletbestelling vanaf 17 augustus zo’n fijne sleeve mee, u hoeft hiervoor niets te doen. Behalve uw bestelling via de website te plaatsen natuurlijk, bestellingen via andere kanalen zijn uitgesloten van deze actie.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *